LJUNGS ELEKTRISKA – Elfirma Kristinehamn

Elfirma Kristinehamn

Med Kvalité & Personlig service

Elfirma Kristinehamn

År 1948 grundades Ljungs Elektriska med ambitionen att leverera hög kvalitet och en personlig service till kunden. Ljungs Elektriska är ett familjeföretag som gått i generationer, men ambitionen har alltid kvarstått.

Genom åren har vi utfört arbeten åt både privatperson och företag, våra lösningar lämpar sig för såväl villor som industrier. Här finns en meriterande erfarenhet och god kunskap som bäddar för att vi kan lösa just dina problem!

Elfirma Kristinehamn

Laddboxar

Vi monterar och installerar laddboxar från Easee. Med sina smarta funktioner och uppkoppling via bluetooth är dessa laddboxar det perfekta alternativet för de allra flesta med en elbil.

Easee Lite Laddbox

En Easee Lite laddbox är användarvänlig och enkel att installera. Ett smidigt och effektivt laddningsalternativ för elbilister. Dess kompakta design och intelligenta funktioner gör det möjligt för användare att ladda sina fordon bekvämt hemma eller på arbetsplatsen. Med övervakning via mobilapp och möjligheten att anpassa laddningsinställningarna erbjuder Easee Lite laddbox en modern och flexibel lösning för att hålla elbilen redo för nästa resa.

Floating Item

Elarbeten

Installation

Vi utför elinstallationer i allt ifrån villor och lägenheter till industrilokaler. Är du i behov av en installation så är vi ett tryggt och säkert företag!

Service

Till oss på Ljungs Elektriska kan du vända dig för all typ av elservice. Vi garanterar alltid en säker och kvalitativ process, med oss kan du känna dig trygg.

Reparation

Misstänker du att det är något fel på elsystemet? Istället för att byta ut hela systemet kan vi på Ljungs Elektriska hjälpa dig med en reparation!

Elfirma Kristinehamn

Ljungs Elektriska är ett företag i Karlskoga som sedan 1948 har drivits av familjen Ljung. Idag har vi ett team bestående av 11 erfarna och duktiga medarbetare som arbetar runt om i regionen. Vi tillgodoser alltid kundens behov och levererar säkra samt kvalitativa lösningar. Vill du bli kontakad? Klicka här.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Västra Rävåsgatan 16, 691 35 Karlskoga

Ring oss

0707-459201

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär